Scroll Top

Международно винено изложение Винария 2023

вт.21февр.(февр. 21)10:00съб.25(февр. 25)17:00Международно винено изложение Винария 202310:00 - 17:00 (25)

Подробна информация

30-о издание на международната изложба за лозарство и винарство ВИНАРИЯ 2023 ще се проведе от 21 – 25 февруари 2023г. Тя ще представи широка гама от прецизно селектирани напитки – от продукти с автентичен местен произход до световни марки, от утвърдени и наложени в традицията до нови вкусове и модерни аромати в спиртните и винени каталози.
ВИНАРИЯ комбинира продуктовото разнообразие с технологичната му природа и производствен формат, представени чрез старинни и съвременни технологии, модерна техника и материали. Изложбата е отправна точка за бъдещето на винарската индустрия с иновациите, които представя в областта на сортове грозде,  методи и инвентар за преработка, системи за контрол на качеството.

Технологичната зона на ВИНАРИЯ 2023 е обособено пространство за новостите във всички сегменти на лозаро-винарската индустрия. Тя е своеобразна мащабна панорама на иновациите в бранша: от нови сортове грозде и техника за създаване на лозя до оборудване за преработка на суровината и съхранение на готовия продукт. Град на виното и деликатесите. Той е най-значимото място за презентации и премиери на колекции вина, спиртни напитки, храни и деликатеси пред специалисти и потребители в България. Просторното изложбено пространство с атрактивна визия осигурява всички условия за ярки и незабравими дегустации, продуктови дебюти, майсторски класове и други събития.

Основни браншове:

  • Вино и високо алкохолни напитки
  • Машини, технологии, материали и услуги за винопроизводство
  • Разсад, технологии, оборудване, услуги и материали за лозарството
  • Опаковки и етикети
  • Винен туризъм
  • Търговия с вино и високо алкохолни напитки

За повече информация:
Яна Минчева
Тел.: +359 32/902 494
Мобилен тел.: +359 887 513 415
E-mail: y.mincheva@fair.bg
www.fair.bg

Още

Час на събитието

21 (вторник) 10:00 - 25 (събота) 17:00

Настройки за поверителност
Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените вашите предпочитания за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на функционирането на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.