Scroll Top

Сляпа дегустация на български вина от ароматни сортове

ср.25авг.20:00ср.23:00Сляпа дегустация на български вина от ароматни сортове20:00 - 23:00

сляпа дегустация

Подробна информация

Гастролът на Асоциацията в летните месеци продължава с гостуване в гр. Пловдив на 25.08.21 в ресторант България на три морета. Вината, които ще се дегустаират на сляпо ще са 10, а в края на вечерта ще бъдат разкрити техните етикети.
Хляб и минерална вода са предвидени за почистване на небцето, а храната, с която бихте искали да комбинирате вината, можете да поръчате от менюто на ресторанта на свободна консумация.

Дегустацията ще бъде водена от Живко Енчев –  Сомелиер на България за 2017 г.

Предизвикайте сетивата си! Изолирайте предразсъдъците или предпочитанията към бранд, изба, етикет и се доверете единствено на сетивата си.  Ще опитаме свежи бели ароматни сортове, подходящи за топлите месеци, но ще се скрием от жегата в климатизираната зала на ресторанта.
Местата са ограничени.
Плащането става на място, но моля да предупредите, в случай, че се откажете.
Телефон за резервации: 0896817681 ресторант България на три морета
Facebook събитие

Още

Час на събитието

(сряда) 20:00 - 23:00

Настройки за поверителност
Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените вашите предпочитания за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на функционирането на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.