винен туризъм във винения бар
защо да развивате винен туризъм във Винения бар?

Виненият туризъм няма точна дефиниция и не се побира в определени рамки. Много често посещението на винения бар дори не се споменава в определенията. Факт е, обаче, че виненият бар може да бъде дори по-успешен от винарската изба в своите продажби поради по-лесния си достъп.

Понякога виненият бар е единственото място, в което чуждестранните винолюбители могат да получат повече любопитна информация за производителите в региона, за местните сортове. Именно виненият бар може да бъде трамплина, който ще изстреля винолюбителите на пътешествие до някоя изба. Тук огромно значение има партньорството с винарските изби, чиито вина се предлагат в бара. И в този винен обект може да се разчита както на случайни и индивидуални посетители, така и на организирани посещения, но тук организацията най-често се прави от самия мениджър. А Българските винолюбители жадуват да се срещат с различни вина, различни хора, да си говорят за вино и пътешествия.

с какво можем да ви помогнем:
  • Ще ви помогнем да прецените възможностите ви за провеждане на винени дегустации и заедно ще преминем през всички детайли и да отговорим на всички въпроси, които ще получите в преговорите с новите партньри. Ние можем да ви помогнем да съкратите времето в лутане, като ви предложим конкретни мерки и действия!
  • Ще ви помогнем със социалните мрежи, така че да предизвикате и поддържате интереса на винените любители. Ще ви помогнем да организирате периодични дегустации, както и да регистрирате услугите си в платформи за преживявания.
  • Ще ви помогнем да намерите партньори в туризма- вашите партньори ще са по-различни от тези на избите. Но ние знаем как да стигнете до тях.
  • Ще ви помогнем да анализирате всички действия и резултати от винения туризъм, който развивате.

И това е само началото……

…Още услуги
Винен туризъм във винарската изба
Можем да ви помогнем да изградите или надградите туристическите услуги, които предлагате във Вашата винарска изба...
Корпоративни винени събития и дегустации
Организиране на винени дегустации, презентации, винени турове и обучения по време на семинари, конференции...
Екип от винени гидове
Мрежа от винени гидове из цялата страна в помощ на винарски изби в посрещането на групи туристи.....
Развитие на винени региони
Заедно ще повишим интереса на винения турист към вашия регион, да стане разпознаваема туристическа дестинация.
Настройки за поверителност
Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените вашите предпочитания за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на функционирането на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.
X