Винени събития и турове
Организирани винени събития и турове

Винените събития могат да има различен характер: корпоративни, лични мероприятия, тиймбилдинг на винена тематика или винени ивенти и дегустации, споделени с други винолюбители.

Тук ще намерите всяко следващо „споделено“ винено събитие или тур, които организираме с нашите партньори.

Перфектният винен тур е организираният тур от специализиран винен туроператор. Това ви гарантира незабравимо преживяване, посещавайки едни от най-добрите винарски изби в страната и винен гид, с широки познания за виното, винените региони и историята на България.
Ето защо ние избрахме да пътуваме с Bulgaria Wine tours.
Повече предложения за еднодневни и по-дълги винени пътешествия можете да откриете на сайта им: www.bulgariawinetours.com.
Предайте им поздрави от нас!

 

Абонирайте се за нашия бюлетин във ВИНЕНИЯ КЛУБ., за да не изпуснете някое интересно винено приключение.

Ето и специалните предложенията за нас и нашите потребители

март 2023

Няма събития

Самостоятелни винени пътувания

В България има 282 винарски изби, но само около 50 от тях предлагат винени турове и дегустации. Малка част от тази бройка биха приели туристи без предварителна уговорка. Свържете се с нас, за да ви посъветваме коя изби да посетите в района, в избрания от ваш регион. Можем да ви помогнем и с резервацията на Вашата дегустация.
Винени събития и турове

Настройки за поверителност
Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените вашите предпочитания за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на функционирането на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.
X