Scroll Top
Винени събития и турове
Организирани винени събития и турове

Винените събития могат да има различен характер: корпоративни, лични мероприятия, тиймбилдинг на винена тематика или винени ивенти и дегустации, споделени с други винолюбители.

Тук ще намерите всяко следващо „споделено“ винено събитие или тур, които организираме с нашите партньори.

Перфектният винен тур е организираният тур от специализиран винен туроператор. Това ви гарантира незабравимо преживяване, посещавайки едни от най-добрите винарски изби в страната и винен гид, с широки познания за виното, винените региони и историята на България. Свържете се с нас, за да отрганизраме за Вашия екип незабравино винено приключение с нашите партньори.

Ако обичате да пътувате самостоятелно, то ще намерите най-добрите предложения за винени приключения в страната в нашата платформа за винен туризъм и туристическа агенция winetours.bg и shop.winetours.bg

Абонирайте се за нашия бюлетин във ВИНЕНИЯ КЛУБ., за да не изпуснете някое интересно винено приключение.

Ето и специалните предложенията за нас и нашите потребители

април 2024

Няма събития

Самостоятелни винени пътувания

В България има 282 винарски изби, но само около 50 от тях предлагат винени турове и дегустации. Малка част от тази бройка биха приели туристи без предварителна уговорка. Свържете се с нас, за да ви посъветваме коя изби да посетите в района, в избрания от ваш регион. Можем да ви помогнем и с резервацията на Вашата дегустация.
WineTourMaker и Winetours.bg   могат да бъдат Вашия партньор в пътуването и винарските изби в България!
Винени събития и турове
Настройки за поверителност
Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените вашите предпочитания за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на функционирането на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.