вино с щипка приключение 2020 с виа вино

вино с щипка приключениеСкъпи ценители на виното и пътешествията,
Време е да погледнем смело напред. Виното и ювелирно създадените пътувания „Вино с щипка приключение“  за организаторите са не просто бизнес, а страст. С настоящите уикенд преживявания,  Виа Вино и Зиг-заг Холидейз / Одисея-ин, Ви предлагат един оригинален прочит какво още може да представлява виненият туризъм.

Виното е част от културната идентичност на България. Техните предложения, от Дунавския бряг до Южен Сакар и от Черно море до Мелник, ще отговорят на всеки вкус. Към винения акцент добавят и активности като колоездене и леки преходи, гурме и кулинария, по-слабо известни забележителности и други. Ще имате и възможност да се превъплътите за кратко в ролята на уайнмейкър и да купажирате свое вино, да се включите в забавни обучения и дегустации, разнообразни мероприятия покрай гроздобера. Вниманието ви ще бъде насочено към забележителни малки и средни, предимно бутикови и семейни изби.

вино с щипка приключение Пътувайки от София в малки групи – от 4 до 12 души – Вие ще имате шанса да се срещнете лично с хората „зад етикетите“, да създадете полезни познанства с други винени съмишленици, да се отърсите от неприятните емоции, натрупани през изминалите месеци, както и да закупите от първа ръка вино на преференциални цени, в компанията на г-н Ивайло Катерски, винен експерт (WSET Level 3 certified) и лицензиран екскурзовод. Вашето пътуване е и средство да подкрепите същинския малък български бизнес.

Заявете своя интерес сега. Споделете с приятели и посочете дата по Ваш избор!

 

1. Вино и колела из Белоградчишкия край 11-13.09.2020 г. – цена от 499 лв. на човек в двойна стая;
2. Между Дунав и Черно море 19-22.09.2020 г. – цена от 899 лв. на човек в двойна стая;
3. Tри в едно: вино, гроздобер и леки преходи около Мелник 1 28-30.08.2020 г.  и Tри в едно: вино, гроздобер и леки преходи около Мелник 2- 25-27.09.2020 г.
– цена от 569 лв. на човек в двойна стая;
4. Из непознатия Южен Сакар 1 -02-04.10.2020 г. и  Из непознатия Южен Сакар 2 -06-08.11.2020 г.
– цена от 499 лв. на човек в двойна стая;

Повече информация и условия за резервации:  info@zigzagbg.com
ivaylo@via-vino.com
+359 887318546

И не забравяйте да им предадете специални поздрави от нас WINE TOUR MAKER

Настройки за поверителност
Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените вашите предпочитания за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на функционирането на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.
X