Винен клуб
Винени Срещи и партньорства
Виното трябва да бъде споделено!
Виното събира приятели! Виното създава нови приятелства! Виното създава нови партньорства!
Виното е любов! Виното ни събра в този Винен клуб!

Два пъти месечно ще организираме винени срещи в Пловдив, на които всички винени любители са Добре Дошли. Ще срещнем членовете на нашия кръг от приятели, условно наречени членове на нашия винен клуб, с вината на малки винени проекти, не толкова познати винарни, чиито вина не могат да се откриете в търговската мрежа, но които стоят достойно до по-популярните винарски изби. Ще променяме локациите на срещите всеки път, за да откриваме нови винени местенца. Ще ви срещнем с технолозите, търговците и дори собствениците на някои от избите.

А какво е виното без пътешествия?
Ще пътешестваме из България, ще опознаваме нови винени дестинации, ще се забавляваме.
Следете клубните ни срещи и предложенията за винени пътешествия.
Предстоящи събития

ноември 2020

пет.27ноем.(ноем. 27)06:00нед.29(ноем. 29)20:00CancelledТридневен винен тур от Бургас 2 до Долината на Струма с посещения на 3 винарни06:00 - 20:00 (29)

Абонирайте се за нашия бюлетин

Настройки за поверителност
Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените вашите предпочитания за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на функционирането на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.
X