юни, 2021

четв.17юни(юни 17)10:30съб.19(юни 19)20:3010-И ЮБИЛЕЕЕН БАЛКАНСКИ МЕЖДУНАРОДЕН ВИНЕН КОНКУРС И ФЕСТИВАЛ 202110:30 - 20:30 (19)

Балкански международен винен конкурс

Подробна информация

За десета поредна година Балканският международен винен конкурс и фестивал 2021 (The Balkans International Wine Competition and Festival, BIWCF) ще оценява и промотира най-добрите вина на Балканите. Юбилейното издание ще се проведе в две държави – от 2 до 4 юни домакин на конкурсната програма ще бъде Скопие, а в периода 17 – 19 юни под открито небе в сърцето на София ще се издигне „Винен град“, който ще събере най-добрите изби от Балканите.

Регистрацията за изби, които искат да се състезават за Гранд трофея за „Най-добро вино на Балканите“, титлата “Най-добра изба на Балканите” и трофеите в различните категории, вече започна.

За първа година ще се обяви и приза „Винена личност на Балканите“ – за заслуги в промотирането на балканските вина.

Събитието е отворено за регистрация на избите : Повече информация ТУК

Очаквайте актуализиране на информацията за Балкански междуароден винен конкурс и фестивал 2021, полезна за посетителите му.

Следете страниците на събитието : Facebook  WEB 

 

Още

Час на събитието

17 (четвъртък) 10:30 - 19 (събота) 20:30

Настройки за поверителност
Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените вашите предпочитания за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на функционирането на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.
X