Scroll Top

Курс ЛЮБИТЕЛ – СОМЕЛИЕР в Пловдив

пон.07март(март 7)19:01пон.11апр.(апр. 11)21:30Курс ЛЮБИТЕЛ – СОМЕЛИЕР в Пловдив(март 7) 19:01 - (април 11) 21:30

сомелиер

Подробна информация

Курс ЛЮБИТЕЛ – СОМЕЛИЕР в Пловдив

Sommelier.BG и The Z Wine ви канят да се включите в популярния винен курс,
ЛЮБИТЕЛ – СОМЕЛИЕР , който ще се проведе и в Града под Тепетата.
Сомелиер е професия, която изисква сериозна професионална подготовка, последвана от години усилен труд, преди човек да може гордо да се нарече сомелиер, затова и курсът е за ЛЮБИТЕЛ-СОМЕЛИЕР.
Повече от 2 години курсът ЛЮБИТЕЛ-СОМЕЛИЕР печели уважението на винолюбителите, предлагайки адекватно подбрани вина, представени по достъпен и разбираем начин.
Виненото преживяване по време на курсa, ще отвори вратата на сомелиерството, като научи любознателния винолюбител да гледа на виното така, както гледат на него професионалистите. Вината ни в дегустационната част са специално подбрани, с цел да отговарят на стила и характера на най-популярните винени региони, от които са, с акцент върху най-важните сортовете грозде и характерната винена стилистика. По време на курса ще имате възможност сами да се убедите какво прави вина като Chassagne Montrachet, Chablis, Amarone, Brunello di Montalcino и Barolo, толкова уникални и търсени.
Записване и пълна информация за курса – тел.0899800911Начало на курса: 7-ми март 2022г
Продължителност на курса: 6 вечерни сесии
Място на провеждане: Пловдив, магазин The Z Wine
Време на занятията: Всеки поредeн понеделник от 19-21:30
Група: максимум 12 човека
Форма на занятията: Дегустация
Брой вина включени в дегустационната част – 46 вина
Цена на курса: 460 лв.Вече има записани и свободните места са само 4, така че Ви съветваме да не отлагате, а да се запишете СЕГА!

Запазете своето място на телефон: 089 980 0911

Още

Час на събитието

март 7 (понеделник) 19:01 - април 11 (понеделник) 21:30

Организатор

The Z Wine

The Z Wine е най-новият магазин за вино в град Пловдив. Намиращ се на бул. Христо Ботев 99, магазинът предлага селектирани вина от над 50 изби.
https://www.facebook.com/TheZWine бул. Христо Ботев 99 4000, Пловдив

Learn More

Настройки за поверителност
Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените вашите предпочитания за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на функционирането на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.