Scroll Top

Дегустация "Summer Wine" - Пловдивски винодеен клуб

ср.22юли19:00ср.20:30Дегустация "Summer Wine" - Пловдивски винодеен клуб19:00 - 20:30

пловдивски винодеен клуб

Подробна информация

Първата среща на Пловдивски винодеен клуб бе предвидена за пролетта, но както всички други мерорпиятия и нашето се отложи. Летният сезон и възможностите за мероприятия на открито отново ни вдъхнови и зажадняхме за винени срещи.
Ние, основните винодейци в клуба – Краси Кодукова и Катя Гаргова, каним винолюбители в Пловдив да се наслаждаваме и да говорим за виното заедно, да се запознаваме с хората, отдадени на виното и местата, от които произлиза то.
Виното е пътешествие, свързано с много срещи и непредвидими емоции. Затова и ние ще пътуваме: ще организираме нашите дегустации на различни места в Пловдив, ще посещаваме винарски изби и райони, всеки ще върви и надгражда винения си път с нови познания.

Организираме първото събиране на Пловдивски винодеен клуб в най-топлия годишен сезон.
„Summer Wine“, така решихме да кръстим нашата първа среща. В унисон с топлото време, с насладата от пенливи вина, свежи и добре охладени тихи бели и розета, с респект към българските сортове, избрахме следните вина:

Pét-Nat Funky Mavrud 2019 – Georgiev /Milkov
Димят 2017- Wine Bridges by Ekaterina Gargova
Розе Широка Мелнишка 2019 – Винарска изба Орбелия
Гергана 2019 – Винарска изба Царев Брод
Кайлъшки Мискет- Винарска изба Върбовка
Вино изненада от Винарска къща Левент -комплимент към новосъздадения клуб.
Нашите гостоприемни домакини от ресторант Малкият двор / Петното на Роршах предоставиха своите открити площи, където, спазвайки всички КОВИД препоръки, ще се погрижат за нашата безопасност, но и ще приготвят акомпанимента към нашите вина:

Брускета със сьомга
Брускета конкасе
Тортила със сирене крема, шунка и свежа краставичка
Хапки праскови с прошуто
Ементал с грозде
Мини свеж микс от зелени салати трюфели от сирена със сусам.
Минерална вода

Цена на дегустацията : 22 лв

Местата са ограничени до 20 човека, затова заявете своето присъствие на следните телефони: Краси Кодукова: 0887410063
Катя Гаргова: 0888 64 21 59

COVID-19 : Капацитетът на масите в откритото пространство на ресторанта е намален. Масите са на отстояние 1,5 м, с възможност за настаняване на 4-ма човека на маса.
Сервитьорите носят предпазни маски. Ще осигурим дезинфектант. За Ваша безопасност, желателно е да си носите личен химикал, за да си водите бележки за дегустираните вина.

Ако искате да получавате информация за всички дегустации и турове, които организираме с нашите партньори, следете страниците ни в социалните мрежи или се АБОНИРАЙТЕ за нашия бюлетин.

Още

Час на събитието

(сряда) 19:00 - 20:30

Организатор

Wine Tour Maker

info [at] winetourmaker.com

Learn More

Настройки за поверителност
Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените вашите предпочитания за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на функционирането на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.