юни, 2021

четв.17юни19:3022:00ПрепоръчаноВкуси с вино!19:30 - 22:00

вкуси с вино

Подробна информация

Скъпи приятели, с радост и гъдел в небцето ви каним на първата за Пловдив дегустация на вино и редки фермерски храни „Вкуси с вино!“. Запазете си датата 17 юни, когато ние от СлоуТурс.БГ, съвместно с Красимира Кодукова и Гергана Тодорова от WineTours.bg, ще ви представим пет вина, съчетани с автентични фермерски храни, които не можете да откриете в магазините. Ще се насладите на комбинациите между:

Sarva White – Винарско имение „Драгомир“
Шардоне х Совиньон блан х Димят 2019

Четири сезона лято – „Вила Юстина
Совиньон блан х Семийон 2020
Розе „Двор 1“
Рубин х Сира 2020
Wine Bridges – Винен проект „Wine Bridges“
Рубин х Памид 2019
Винарска изба „Загрей“ Мавруд Vinica 2017, в комбинация с прочутия нафпавок – колбас от най-хубавото месо на прасето, който се произвежда от столетия единствено в няколко разложки села.

Името идва от пълненето на накълцаното месо в мехурите – то се тъпче, “нафпва”, както казват местните, а после се добавят подправките – риган, джоджен, домашна чубрица, кимион, мента, черен пипер и сол. После се суши и се съхранява в дървесна пепел. Ще дегустираме три варианта на митичното млечно ястие от Северна България крокмач, което се произвежда от сварено на водна баня овче мляко. След това се осолява и се съхранява в хладно помещение, докато узрее и се самосгъсти.

В менюто са свежо козе сирене, телешка пастърма, биволски кашкавал, крема сирене и суджук от козе месо от стада, пасли по тучните билкови ливади в Старозагорския край. Ще научите историята и технологията на всеки един продукт, затова елате, чуйте и опитайте комбинациите между вино и фермерски храни на 17 юни в ресторант „Малкия двор“ в Пловдив. Местата са ограничени. Резервации и потвърждения се приемат до 14 юни:
☎️0898471201
📧office@slowtours.bg
Цена: 45 лв.
Плащането става авансово по банков път:
„СЛОУТУРС.БГ“ ЕООД
BG20UNCR70001524037326
Основание: Дегустация „Вкуси с вино!“ – 17 юни

Още

Час на събитието

(четвъртък) 19:30 - 22:00

Организатор

Slow Tours BulgariaA touroperator specialized in wine&food tours in Bulgaria 089 847 1201

Настройки за поверителност
Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените вашите предпочитания за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на функционирането на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.
X