септември, 2020

пет.18септ.(септ. 18)14:00нед.20(септ. 20)11:00Време е за гроздобер 2020 в Шато Копса14:00 - 11:00 (20) Chateau Copsa

гроздобер в шато копса

Още

Подробна информация

гроздобер в шато копса

Време е за гроздобер 2020 в Шато Копса

В периода 18-20-ти септември, всеки един от вас, ще има възможност да се възползва от новия пакет „Гроздобер“ на Шато Копса.

Мезон и Шато Копса вярват в силата на българските традиции и обичаи. Завръщането към корените ни дава усещане за приемственост и цялост, която желаят да споделят с техните гости. Канят Ви да станете част от най-вълнуващото есенно събитие в имението!

Ще имате възможност да се включите в Гроздобер и в древен ритуал по мачкане на грозде. Ще поставят вълнуващ и подобаващ завършек на деня с Винена Дегустационна вечеря в Замъка!

 

Какво включва пакет „Гроздобер“?

 

гроздобер в Шато Копса

  • Нощувка със закуска за целия престой;
  • 18.09.2020-вечеря на бюфет със свежи салати и традиционна българска кухня и домашно приготвени десерти;
  • 19.09.2020 – „Гроздобер“ , фолклорна програма, древен ритуал по мачкане на грозде
  • 19.09.2020- Дегустационна вечеря с  Четиристепенно сет меню и музикална програма
  • Късно напускане -20.09.2020;
  • туристическа застраховка с включено ДДС, интернет, паркинг

 

Дете до 1.99 години –безплатно

Дете-2-11.99 години, настаняване на допълнително легло за периода с включено изхранване -180лв

Възрастен настанен на допълнително легло за периода с включено изхранване -280 лв

гроздобер в Шато КопсаПакетът включва 2 нощувки, в която част вие изберете. Можете да избирате между хотел „Шато Копса  или  бутиков арт хотел „Мезон Копса“. В ранни зори се пригответе за една нетипична разходка из нашите лозя. Ако никога не сте се возили на каруца или на файтон, време е да го сторите.  Ще имате възможност да се возите на двете и да видите какво е истинско приключение. Ще научите за тайните на доброто вино, събрало в себе си ароматите и свежестта на всяка лоза. Ще научите за всеки един сорт, от гроздобера до преработването на гроздето и раждането на качественото вино. За да се приготви виното, всеки грозд се откъсва на ръка в ранни зори.

Плодът се събира в дървени касетки, за да се предотврати смачкването. А селектирането на гроздето как става? За да научите, отидете да видите отблизо и да чуете тайните на техните вина. А за да бъде още по-незабравима разходката из  лозята, ще може да закусите сред лозята с домашно приготвени сладки и солени изкушения. За завършек на прекрасния ден са приготвили четиристепенна гурме вечеря с дегустация на техните висококачествени вина.

Нправете своята реервация ТУК

Следвайте ни в социалните мрежи, за да пропуснете Вашето винено приключение.

Разгледайте всички винени турове на нашите партньори.

Час на събитието

18 (петък) 14:00 - 20 (неделя) 11:00

Местоположение

Chateau Copsa

Karlovo Municipality

Организатор

Chateau CopsaWinery and Spa hotel Karlovo municiality

Настройки за поверителност
Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените вашите предпочитания за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на функционирането на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.
X