август, 2020

ср.12авг.19:0021:00Втора среща на Пловдивски винодеен клуб19:00 - 21:00

Пловдивски винодеен клуб

Още

Подробна информация

Краси Кодукова и Екатерина Гаргова Ви канят на втората среща на Пловдивски винодеен клуб. По желание на винените любители, които присъстваха на първата такава, поканихме собственика на Винарска изба Двор#1, жрец-виночерпец, както сам нарича себе си Кирил Николов, за да представи 6 от вината си пред Вас. Запазихме същото място на срещата, отново по желание на винодейците.

Датата:12 Август 2020

Час: 19:00

Място: Ресторант Малкия двор/Петното на Роршах

„Във ВИ „Двор #1“ град Перущица правим виното като за себе си – такова искаме да го пием самите ние. Не се фантазираме, не обичаме предвзетия винен „аристократизъм“, нито патоса на винената поетика – обичаме хубавото вино. Любовта ни към виното нее калкулирана в цената му – даряваме я с всяка чаша от него. Така всеки, който го опита, става част от нас, от нашия „двор“. Затова винарната ни се нарича „Двор #1“, а виното ни е „ВИНО ЗА НАС“.“

Вината, които подбрахме за Вас:
* Бяло вино, комплимент от Винарска изба Загрей за Добре дошли!
* Коломбар 2019  ВИ Двор #1
* Совиньон Блан х Коломбар 2019 ВИ Двор #1
* Розе Каберне Фран 2019 ВИ Двор #1
* Мерло 2019 ВИ Двор #1
* Каберне Фран х Каберне Совиньон 2019 ВИ Двор #1
* Вино изненада

*Домашни содени питки за прочистване на небцето по време на дегустацията. Гостите на срещата ще имат свободата да си поръчват от менюто на ресторанта, но молим да бъде след дегустацията на бели вина.

Цена: 15 лв. Заплащането е на място, в ресторанта. Затова молим да ни информирате, ако сте направили резервация, но сте възпрепятствани да дойдете. Има много желаещи, които биха заели Вашето място!

COVID19- Опитваме се да спазваме препоръките: гостите ще бъдат настанени максимум по 4 човека на маса, ще има дезинфектанти. Отново ще изпратим дегустационен лист предварително. Плювалниците ще ги пропуснем и заменим с индивидуални пластмасови чаши.

Телефон за резервации: 0887410063

info@winetourmaker.com

facebook.com/Wine Tour Maker

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН, ЗА ДА НЕ ПРОПУСНЕТЕ СЛЕДВАЩОТО ВИНЕНО ПРЕЖИВЯВАНЕ!

Час на събитието

(сряда) 19:00 - 21:00

Организатор

Ресторант "Малкия двор"/ "Петното на Роршах Пловдив, ул. Йоаким Груев 36

Настройки за поверителност
Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените вашите предпочитания за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на функционирането на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.
X