Scroll Top
GP Trade

Един от световните лидери в производството на стъклен амбалаж за хранително-вкусовата промишленост – Şişecam вече и в България

Международните изложби Агра, Фудтех и Винария 2024 се провеждат тази седмица в Международен панаир Пловдив, в  палатите и във външните изложбени пространства между тях. По-големи и по-разнообразни, тази година изложенията бележат ръст както в изложителите, така и в посетителите още първия ден. Форумът привлича както любителите на вино към палата 8, давайки възможност на винарските изби и производители на храни да представят своите продукти на крайните потребители, така и специалисти в лозаро-винарския бранш и хранително вкусовия. В палата 11,  бизнесът среща бизнеса в търсене на партньорства и решения за сектора.

Участват международни фирми, които искат да затвърдят позициите си, но има и нови световни производители, които заявяват своето намерение да подпомогнат производството в България.

Един от световните лидери в производството на стъклен амбалаж за хранително-вкусовата промишленост Şişecam вече и в България

Впечатляващо е представянето Şişecam, един от световните лидери в производството на стъклен амбалаж и други изделия от стъкло. Този факт е добър и показателен сигнал за правилното развитие на винарската и хранително-вкусовата индустрия в България. Разнообразието от нови и качествени опаковки от световен стандарт ще допринесе за по нататъшното разгръщане на родната индустрия. Продукцията ще бъде разпространявана чрез техният дългогодишен партньор Glass Pack Trade, които присъстват на изложението с изключително красив щанд, където са изложени всички видове амбалажни изделия.

Изложбеният щанд можете да откриете в палата 11 на Международен панаир Пловдив по време на международните изложения ВИНАРИЯ, АГРА и ФИДТЕХ 2024.

Един от световните лидери в производството на стъклен амбалаж за хранително-вкусовата промишленост Şişecam вече и в България      Един от световните лидери в производството на стъклен амбалаж за хранително-вкусовата промишленост Şişecam вече и в България

Настройки за поверителност
Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените вашите предпочитания за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на функционирането на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.