юли, 2021

ср.14юли19:3022:00Вкуси с вино! Дегустация на вина и фермерски храни от Сакар19:30 - 22:00

вина и фермерски храни

Подробна информация

Скъпи приятели, след успеха на първата за Пловдив дегустация на вино и редки фермерски храни „Вкуси с вино!, сега ви каним на ново приключение за небцето – този път с вината и фермерските храни от Сакар планина. Запазете си датата 14 юли, когато ние от СлоуТурс.БГ и WineTours.bg ще ви представим шест вина, съчетани с натурални и екологични сирена, кашкавали, катък, тахан и масло с трюфели. Ще се насладите на комбинациите между Тамянка, Мавруд, Сира и други сортове с разядка от биволски катък и извара, кашкавали от овче и козе мляко, кашкавал от краве мляко с подправки, кашкавал с гъби, биволско масло с трюфели и сусамов тахан. По време на дегустацията ще представим тероара на Сакар – най-ниската планина в България. Условията за отглеждане на качествено грозде в района са повече от отлични. Многото слънчеви дни в годината, нежният средиземноморски климат, постоянният вятър и оскъдни валежи, в едно с южното изложение на лозята, води до висок температурен градиент. Към него се прибавя и плиткия почвен хоризонт, който в дълбочина преминава в декомпозиран гранит. Всички тези показатели определят областта Южен Сакар като един от най-успешните винарски райони в България. Ще научите историята и технологията на всеки един продукт, затова елате, чуйте и опитайте комбинациите между вино и фермерски храни на 14 юли в ресторант „Малкия двор“ в Пловдив. Местата са ограничени. Резервации и потвърждения се приемат до 12 юли.:
☎️0887410063
📧shop@winetours.bg
Събитието ще се проведе в градината на ресторант Малкият двор в гр. Пловдив
Цена: 40 лв.
Плащането става авансово по банков път:

При интерес – свържете се с туристическа агенция Уайнтурс България ООД с лиценз РК 01-8181 на e-mail: shop@winetours.bg или на телефон 0887410063.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да сте винаги информирани с предстоящите дегустации в Пловдив и за интересни винени преживявания. 

Още

Час на събитието

(сряда) 19:30 - 22:00

Организатор

Slow Tours BulgariaA touroperator specialized in wine&food tours in Bulgaria 089 847 1201

Настройки за поверителност
Когато посещавате нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените вашите предпочитания за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на функционирането на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.
X